Тиждень психології. День 3. День здоров’я 

День 3  – День здоров’я 

Зорова людина – це та людина яка має   стан фізичного, духовного та соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб і фізичних дефектів.  На сьогоднішній день в поняття “здорова людина” входить поняття “психічне здоров’я”.

Психічне здоров’я — це рівень психологічного благополуччя, який визначається не тільки відсутністю психічних захворювань, а й рядом соціально-економічних, біологічних і тих, що відносяться до навколишнього середовища факторів.

Психологічно здорова людина – це перш за все людина спонтанна і творча, життєрадісна і весела, відкрита і така, що пізнає себе і навколишній світ не лише розумом, але і відчуттями, інтуїцією.

Психологія пронизала всі сфери нашого життя. І це не дивно. Психологія – це є ми самі, наші почуття, емоції, сприйняття, прийняття себе та інших людей, розуміння себе та іншх.

Не потрібно бути видатним психологом, щоб бути щасливою та психологічно здоровою людиною. Достатньо усвідомити та прийняти готові поради, зуміти їми скористатися та досягнти бажаних результатів.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *